Gratis kittens Rotterdam

Gratis kittens Rotterdam

Woon jij in de omgeving van Rotterdam en ben je op zoek naar een nieuwe huisgenoot in de vorm van een kitten? Goede keuze! Katten zijn gezellige huisdieren die je thuis graag even komen opzoeken, maar het ook niet erg vinden als jij je eigen gang gaat. Heb je dus behoefte aan een huisdier, maar wil je er niet al te veel tijd aan kwijt zijn, dan is het nemen van gratis kittens Rotterdam een goede keuze.

Gratis kittens Rotterdam

Let op: sommige mensen willen de kittens van hun kat verkopen.

Pas hiermee op omdat mensen die geld willen verdienen met kittens, deze vaak verkopen voordat de babykat bij de moeder weg mag en dat kan leiden tot ziekte en dood. Gratis kittens rotterdam zijn er in overvloed, maar neem zeker uw verantwoordelijkheid over uw nieuwe familielid en zorg voor een sterilistatie of een castratie en een goede verzorging!

Gratis kittens in RotterdamGratis kittens Rotterdam zijn gemakkelijk te vinden via deze website.

Ook hier geldt, als je gratis kittens in Rotterdam wilt afhalen dat je er goed op let dat kittens tot zeven weken na de geboorte bij hun moeder moeten blijven. Baasjes die gratis kittens in Rotterdam aanbieden zijn zich hier niet altijd van bewust. Onze lezer S. Jonen liet ons weten dat als je denkt dat dit toch gebeurt een melding bij de politie zeker kan en zelfs is aangeraden.

Natuurlijk zijn er kittens in soorten en maten. Op deze website vind je waar je in Rotterdam welke kittens nu meteen kunt afhalen.

Meer info? Check aub de website van dierenopvangcentrum Rotterdam!