Gratis kittens aangeboden

Een harige vriend voor niets

Bepaalde periodes van het jaar is het weer zover: overal in Nederland worden kittens geboren. Een gedeelte wordt opgevangen in dierenasiels, maar een ander deel wordt geboren en getogen in particulier gezinnen. Deze mensen kunnen nooit het volledige nestje houden en daarom worden er veel gratis kittens aangeboden.

Gratis kittens aangebodenWaar worden gratis kittens aangeboden

Voornamelijk op het internet worden veel gratis kittens aangeboden. Mensen kunnen eenvoudig zoeken op hun regio en in combinatie met een foto is het makkelijk een kittens uit te zoeken.

Ook in de krant en in de supermarkt worden door middel van advertenties gratis kittens aangeboden. Wanneer u dus op zoek bent naar een kitten hoeft u niet ver te zoeken.

Waarop letten bij gratis kittens

Wanneer er gratis kittens aangeboden worden moet u op een aantal zaken letten. Zo zijn deze kittens niet gecontroleerd op ziektes en moet u de kitten hier wel op laten controleren. Ook moet u zelf voor kosten opdraaien met betrekking tot sterilisatie of castratie. Dit is niet gratis en ook het verzorgen van een kitten kost veel tijd en geld.

Katten moeten eten, inentingen krijgen en daarnaast de nodige attributen om zicht te vermaken. Vergeet dit niet bij de aanschaf van een kitten: er komen écht wel kosten bij kijken! Bekijk hier bij mag.ma zeker eens de kosten van bijvoorbeeld een simpele krabpaal… Een kat in huis halen is nièt gratis!

Gratis kittens aangeboden