Britse korthaar kittens gratis

Britse korthaar kittens gratis af te halen

Een gezellige huisgenoot die in aanschaf niets kost. Je ziet de advertenties zo rond de zomerperiode weer verschijnen in de krant of op internet. Britse korthaar kittens gratis af te halen. Schandalig dat Britse korthaar kittens gratis worden weggegeven. Want we moeten katten goed verzorgen en steriliseren of castreren om ongewenste nestjes te voorkomen.

britse korthaar kittenDe waarheid achter de advertentie

De werkelijkheid is echter dat de meeste zwangere en ontheemde poezen tegen de tijd dat ze een nestje krijgen een veilig plekje opzoeken. Meestal komen ze dan op een boerderij terecht. Daar is immers altijd melk en een warm plekje. Krolse katten zijn vaak écht op zoek naar “een eigen plekje” (hier meer info!).

Gelukkig worden de meeste nieuwgeboren Britse korthaar kittens gratis voorzien van melkpapjes door de boerin. De boerin hangt dan maar gelijk een briefje in de supermarkt op. Britse korthaar kittens gratis af te halen! In de praktijk is dat natuurlijk relatief uitzonderlijk aangezien Britse kortharen zeer waardevol zijn (hier meer info over de kittens!).

Ophalen en meenemen

Nadat de Britse korthaar kittens gratis zijn meegenomen overladen de eigenaren de kittens met alle liefde die ze hebben. Na ongeveer een half jaar komt de kat in de pubertijd en ontsnapt in een onbewaakt ogenblik.

De eigenaren hebben veel verdriet, maar na een tijdje zoeken geven ze het op. De kat zelf is echter een soortgenoot tegengekomen en op zoek naar een veilig plekje voor haar nestje Britse korthaar kittens.

Britse korthaar kittens gratis